Allotjament

 

Sistema de reserves

L’organització de la Jornada ha previst la reserva de places d´allotjament a l’ HOTEL TERMES BROQUETAS i a l’HOTEL TERMES VICTÒRIA

Els participants a la Jornada podran fer la reserva directament a l´hotel segons disponibilitat. Recomanem anticipar la reserva.

Per a qualsevol consulta contactar amb l´organització de la jornada: jornada@jornadamobilitat.cat

Hotel Termes Victòria –

Els orígens de l’Hotel Balneari Termes Victòria es remunten al segle XVII.

L’hotel està situat al casc antic de la vila termal i romana de Caldes de Montbui, a només 25 km de Barcelona. Una ubicació privilegiada amb vistes a la muntanya que combina el relax i la tranquil.litat amb la comoditat de passejar pels carrers del nucli antic i gaudir de comerços, bars i terrasses.

www.termesvictoria.com
+34 938 650 150
C/Barcelona, 12. – 08140 Caldes de Montbui (Barcelona) Catalunya

 

 

Hotel Balneari Broquetas –

El complex de Balneari Broquetas actualment disposa de 67 habitacions, 8 apartaments de luxe, galeria de banys termals, sales per a massatges, tractaments corporals i d’estètica, piscina climatitzada coberta i descoberta oberta durant tot l’any, amplis jardins, parking privat, restaurant el Jardí, sales de lectura, zona coffee and snack point i salons acondicionats i equipats per a la celebració de seminaris, banquets, cocktails i esdeveniments socials. 

www.balnearibroquetas.com

+34 938 650 100
Plaça de la Font del Lleó, 1
08140 – Caldes de Montbui