PROGRAMA PROVISIONAL

Transport flexible

L’AMTU està treballant per implantar els seveis de transport flexible arreu de Catalunya. En el marc de la Jornada de la Mobilitat 2019 es presentaran les diferents solucions tècniques i es presentaran experiències internacionals a l´hora que es fomentarà el debat sobre aquesta matèria.

Premis Mobilicat

La Jornada acollirà la segona edició dels premis Mobilicat atorgats per la revista MobiliCAT – l’única revista sobre temes de mobilitat i transport públic editada en català -. L’objectiu d’aquests premis és reconèixer la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic, la mobilitat i les seves infraestructures, realitzen a Catalunya.

Esmorzar Cercle d’Infraestructures

La funció de la Fundació és sensibilitzar a la societat sobre la importància de les infraestructures com un fet econòmic però també com a element de progrés, de vertebració del territori i de sostenibilitat, l’objectiu final del qual és la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. Enguany organitzarà un nou esmorzar obert a tots als assistents a la Jornada Catalana de la Mobilitat.