PREMIS MobiliCat

Nit dels Premis MobiliCat

El dia 6 de juny, a les 20.00h, i en el marc de La Jornada Catalana de la Mobilitat, se celebrarà la Nit dels Premis MobiliCat, que tindrà lloc en les instal·lacions del Campus Motor Anoia, i durant la qual es farà el lliurament dels Premis MobiliCat.

Els Premis MobiliCat són atorgats per la revista MobiliCAT – l’única revista sobre temes de mobilitat i transport públic editada en català -, amb l’objectiu de reconèixer la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic,
la mobilitat i les seves infraestructures, realitzen a Catalunya.

Per poder assistir a la Nit dels Premis MobiliCat, caldrà fer la inscripció i enviar el comprovant de pagament a premis@mobilicat.cat abans del dia 30 de maig.

Sopar servit pel restaurant Somiatruites del prestigiós xef David Andrés, i presentat per la periodista de TV3 Cristina Riba.

Preu menú: 50€
Es reserven taules corporatives de 8-10 persones.

La inscripció serà efectiva quan s’hagi rebut el mail de confirmació.

Formulari Inscripcions a la Nit dels Premis MobiliCat
Bases del concurs dels Premis MobiliCat

David Andrés

El Somiatruites és un restaurant ubicat en una antiga adoberia a l’emblemàtic barri del Rec d’Igualada, reformada per l’arquitecte Xavier Andrés. La proposta gastronòmica és obra del xef David Andrés, format a la prestigiosa escola Hoffmann i actual cap de cuina del restaurant amb tres estrelles Michelin ABaC de Barcelona. Els germans Andrés van ser els fundadors d’aquest restaurant que va obrir les portes primera vegada el 15 de juliol del 2013.