PREMIS MobiliCAT 2019

Nit dels Premis MobiliCAT

El dimecres 10 d’abril, a les 20.30h, i en el marc de La Jornada Catalana de la Mobilitat, se celebrarà la Nit MobiliCat, que tindrà lloc a l’Hotel Termes Victòria, i durant la qual es farà el lliurament dels Premis MobiliCAT.

Els Premis MobiliCat són atorgats per la revista MobiliCAT – l’única revista sobre temes de mobilitat i transport públic editada en català -, amb l’objectiu de reconèixer la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic, la mobilitat i les seves infraestructures, realitzen a Catalunya. Els Premis MobiliCat tenen tres categories: Premi a la Innovació en Mobilitat, Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible, i Premi d’Honor.

Preu comensal: 40€
Es poden fer reserves de taules corporatives per a 8-10 persones.
La inscripció serà efectiva quan s’hagi rebut el mail de confirmació.

Per poder assistir a la Nit MobiliCat, caldrà fer la inscripció prèvia i enviar el comprovant de pagament a  jornada@jornadamobilitat.cat abans del dia 31 de març de 2019.

* Bases del concurs dels Premis MobiliCat

Hotel Termes Victòria

Els orígens de l’Hotel Balneari Termes Victòria es remunten al segle XVII. Al llarg dels anys s’han fet diverses reformes arquitectòniques, però sempre conservant elements originals com la volta de la galeria del centre termal del segle XVIII, les rajoles dels terres dels salons i els vitralls del menjador. Actualment es manté la direcció familiar de l’hotel que des de l’any 1917 regenta la família Anglí.

L’hotel està situat al casc antic de la vila termal i romana de Caldes de Montbui, a només 25 km de Barcelona. Una ubicació privilegiada amb vistes a la muntanya que combina el relax i la tranquil.litat amb la comoditat de passejar pels carrers del nucli antic i gaudir de comerços, bars i terrasses.